Kurssit kevät 2017

Kurssivalikoiman ja maksutapojen kanssa on ollut todellista vääntöä tässä alkuvuoden ajan, mutta nyt ollaan niin pitkällä, että päästään julkaisemaan kurssit ja muu ohjelma. Anun Putiikkien verkkokauppapohjan vaihdon myötä hävisi mahdollisuus myydä kurssit verkkokaupan kautta, joten tällä kertaa Lauantain kurssit varataan suoraan opettajilta ja ne myös maksetaan suoraan opettajille. Kurssiaikoihin voi vielä tulla pieniä muutoksia, koska emme ole saaneet vahvistettua ruokailuaikataulua, mutta kurssit eivät mene päällekäin, ja kaikilla on mahdollisuus käydä syömässä. :-)

Tiedustele vapaita kurssipaikkoja suoraan opettajalta!

LAUANTAI
Lauantaina klo 10 alkaa: Your story on the line. Skräppäystä, ilmoittautumiset suoraan Tarulle, taru.jehkonen@nic.fi
Ja klo 14 alkaen Uniikkikortit, ilmoittautumiset suoraan Anu-Riikalle lampinen.a-r@elisanet.fiColorful ATC cards! Klo 16Kurssilla valmistamme ATC-kortteja eli Artist Trade Card kortteja – kortteja tehdään vaihtoon. Kurssilla rakennamme atc-korttien taustoja tekemällä värikkäitä kerroksia maaleilla, leimoilla jne. Sen jälkeen luomme näille upealle pohjille 3 erilaista tarinaa leimoilla ja väreillä. Kortit ovat todella kerroksellisia, mutta samalla myös ns. litteitä valmiita kortteja, joten niiden vaihto ja säilytys on helppoa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta!


Kurssin hinta 37e ja KESTO 3,5h Kurssi alkaa klo 16 
Kurssipaikat varataan suoraan Tarulta: taru.jehkonen@nic.fi
Taru lähettää laskun ja se on maksettava eräpäivään mennessä. 

SUNNUNTAI
Ihanat kalenterit
- Kalenterimiitti
Ihanat kalenterit! Tuunasitpa sitten Happy Planneria, rengasmallista kalenteria tai vaikka bujoa, tämä työpaja on juuri sinulle. Kalenterimiitti Askartelupirtissä on kaikille avoin matalan kynnyksen työpaja, jossa tarjolla perustietoa aloittelijoille ja ideoita jo pidempään harrastaneille. Tule tapaamaan muita tuunaajia ja inspiroitumaan iloisessa seurassa. 

Jos osallistut vain Ihanat kalenterit tapaamiseen tarvitset aluelipun 3€, saa ovelta. Jos olet varannut askartelupaikan tai lauantailta kurssipaikan, et tarvitse aluelippua. Ilmoittaudu jokatapauksessa joko Facebookissa, Askartelupirttisivulla tai sähköpostilla anun.putiikit@gmail.com jotta osaamme varata riittävän ison tilan tapaamiselle! Pajassa voit materiaalimaksua vastaan tehdä pikku koristeen, hyödyntää fuse toolia, tai muita välineitä tehdäksesi aivan uniikkeja juttuja omaan planneriisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti